HamroClass Preloader

Традиция и модерност

Мисията на училището е да бъде модерно училище, работещо за пълноценното развитие на учениците. Учебната 2023/2024 година СУ „Георги Измирлиев“ започна с 927 ученици от първи до дванадесети клас, изпълнили 37 паралелки.

За бъдещето!

Училището е иновативно, като в това съвременно направление работи вече втора година по дигиталната трансформация на учебното съдържание в профил „Природни науки“ ( гимназиален етап ) и по гражданско образование в начален етап ( I-IV клас).

Модерна среда

която постоянно обновяваме с оглед отлични възможности за учене и труд, възпитаваме учениците в отговорност

Високи резултати от обучението

чрез иновативни методи на обучение, допълнителни занимания по интереси, проектно базирано обучение

Индивидуална грижа, отговорност и забавление

три опори при обучението, възпитанието и кариерното ориентиране на нашите деца и ученици  

Отлични възможности за спорт и плувен басейн

формираме в ежедневието на децата и учениците навици за здравословен и природосъобразен начин на живот

Изкуството – красиво ежедневие

заедно творим щастие, развиваме хармонични личности, формираме съвременни естетически нагласи

Учителят – авторитет и приятел

квалифицираме се, комуникираме, вземаме решения и работим за подготовката и социализирането на учениците

Какво се случва при нас?

Следете актуалните новини в нашия новинарски блог

Най-новото при нас можете да следите и в канала на училището в youtube.com, както и в страниците ни в социалните мрежи на Facebook и Instagram.

Кои сме ние?

Екип от високо квалифицирани специалисти

В училището работят 72 педагози с висока квалификация и мотивация. Изискваме знания, даваме свобода на избор за допълнителни занимания, водим непрекъснат диалог за кариерното ориентиране на нашите ученици. Надграждаме и толерираме постиженията на обучаемите, без да изискваме абсолютния максимум. Непрекъснато се квалифицираме.

За нас

Стилът ни на работа е да изразяваме уважение и съпричастност към всеки, прекрачил прага на Гимназията, както е известно нашето училище в регионален аспект.

Изискваме знания, даваме свобода на избор за допълнителни занимания, водим непрекъснат диалог за кариерното ориентиране на нашите ученици. Надграждаме и толерираме постиженията на обучаемите, без да изискваме абсолютния максимум.

Ръководство

  • Криси Аврамова

    Директор
  • инж. Йорданка Симеонова

    зам.- директор по учебната дейност
  • Кремена Енчева

    зам. -директор по учебната дейност

Желаете да станете част от нашия екип?

СУ "Георги Измирлиев" ви предлага възможност за професионално развитие и израстване като учител. Учители-наставници се грижат за младите учители в научната и методическата им подготовка.

Свободни работни места

Свободни работни места в СУ „Георги Измирлиев”, гр. Горна Оряховица за учебната 2023/2024

  • Учител по български език и литература

Срок за подаване на документите: 01.03.2024г.до 06.03.2024г. вкл. от 9.00 часа до 16.00 часа в канцеларията на училището. Документите се подават лично или на email: info- 300216@edu.mon.bg

Какво предлагаме?

Качествено обучение и съвременна образователна среда

Разполагаме с модерна материално-техническа база, съвременни кабинети, кътове за дискусии, обновени спортни площадки, преосмислено дворно пространство с изградени: амфитеатрална сцена, седящи места, класни стаи на открито, голям и постоянно функциониращ плувен басейн. Организираме и изграждаме STEM–среда със специализирани кабинети.

Гаранцията за успех на вашето дете!

СУ "Георги измирлиев" гр. Горна Оряховица

Постижения

Областен кръг на Национално състезание по безопасност на движението по пътищата

На 27.04.24 г.  се проведе Областен кръг на Националното състезание по безопасност на движението по пътищата. Училище – домакин за втора поредна година беше СУ „Георги Измирлиев“ – гр. Горна Оряховица. Участваха и ОУ ‚БаRead More

Анеса Обрешкова, ученичка от 2 а клас на СУ ,,Георги Измирлиев“, е новият БУКВОПЛЕТ на България.

На 27.04. 2024 г. в гр. Панагюрище се проведе националното състезание по правопис и правоговор ,,Буквоплет“. В него взеха участие 22 деца от цялата страна. Представители на Горна Оряховица бяха Анеса Обрешкова и Виктория ГеоргRead More

„Ученичките Марая Илиева и Магдалена Стамова от 5.а клас показаха отлични знания на областния кръг на олимпиадата по български език и литература.

Двете момичета постигнаха завиден резултат, който ги нарежда сред първите най-добре представили се възпитаници на училищата в цялата област. Марая получава 29. точки от общ максимален брой 30. Успехът е в следствие от качRead More

Желаете да се обучавате при нас?

Прием в I клас и след завършен VII клас

Училището осъществява прием на ученици в първи клас, съобразно „Система от правила за електронен прием в І клас в основно училище и в средно училище в град Горна Оряховица”, публикувана на сайта на училището. След завършен прогимназиален етап ( VII клас ), СУ „Георги Измирлиев“ извършва прием в два профила: „Чужди езици“- английски и испански и „Природни науки“.

 

Пътят напред!

  • Мечтите се раждат, за да се сбъдват. Нашите ученици мечтаят смело. Развиват възприятията си с ранното иновативно обучение по гражданско образование Нашите учители им помагат с обич и грижа, с натрупване на разностранни познания да превръщат мечтите си в действителност.

    За нас СУ "Георги Измирлиев"-гр. Горна Оряховица
  • Добре дошли, мили първокласници, Вашето детство ще има красивата светлина и пъстрота на нашето училище. Вашите учители ще бъдат Ваш пример за подражание, с протегнати ръце за съпричастност. Вашите родители ще бъдат спокойни, че учите и творите в обезопасена и модерна среда. На добър час!

    Начален етап Прием в пъви клас
  • Учениците от профил „Природни науки“ намират стабилна професионална реализация за един добър живот. Много лекари, медицински сестри, акушерки, зъботехници, ветеринари, рехабилитатори, терапевти и други направления са професионална визитка на завършилите Гимназията. Иновативното обучение по дигитални природни науки дава умения за високи нива и степени на професионален растеж.

    Гимназиален етап Профил „Природни науки“
  • Профил „Чужди езици“ разгръща палитрата на нови перспективи пред бъдещите учители, прависти, преводачи, администратори. Мечтите са реалност в пълнокръвния живот. Дават основи, способности и умения, които са творци на щастие и сигурност за бъдещето.

    Гимназиален етап Профил „Чужди езици“

Изберете нас!

Прием I клас за учебната 2024/2025г.

Новини във връзка с дейностите по приема на ученици

 

На вниманието на родителите на първокласници! Електронен прием в I клас

Прием първи клас Уважаеми родители, Системата за прием в първи клас е активна, но затворена за подаване на заявления! Системата ще бъде отворена за подаване на заявления от 10:00ч. на 08.05.2024 г., съгласно календарния графи

Допълнителни възможности за развитие и обучение?

Програми и проекти

Работим по множество програми и проекти и предоставяме възможност за включване в над 30 разнообразни групи занимания по интереси. Разширяваме възможностите за изява. Формираме ценности, които са основа за богата обща култура. Проявяваме особено внимание към практическите знания и умения.

Програми, проекти и извънкласни дейности

 

Библиотека като пътуване в приказките откриха в СУ „Георги Измирлиев”

Народен представител и цялото общинско ръководство бяха първите гости на обновената библиотека на СУ „Георги Измирлиев”. Цветен, интересен и удобен е домът на книгата в горнооряховското училище след реализирането на два проекта, финансирани от МОН и с немалко средства от бюджета на Гимназията. През последните две годин

 

Трета работна среща по проекта Alarm Rings for All of Us: Save Water!

Директорът на СУ „Георги Измирлиев“ Криси Аврамова, заместник-директорът Йорданка Симеонова, учителят по английски език Светлозара Тинчева и учителят по история и цивилизации Милена Минчева взеха участие в третата работна среща по проекта Alarm Rings for All of Us: Save Water!, която се състоя на остров Хиос от 11 до 15 март 2024 г. Целта на про

 

Двуезична защита на тезис по иновативния учебен предмет „Граждански диалог и лидерство“

„Поздравявам ви, ученици и учители, за настоящия клуб по дебати, който виждам, че имате! Радвам се, че водите дискусии по актуални обществени теми.“ С тези думи на директора Криси Аврамова завърши часът по иновативния учебен предмет „Граждански диалог и лидерство“ в 8.б клас. След поредица учебни часове, в които учениците деб

 

За връзка с нас

  • гр. Горна Оряховица, ул. „Ангел Кънчев“ № 17

    Адрес
  • Директор: +359888705558

    Телефон
  • director@sugizmirliev.eu

    Електронна поща

Желаете да се свържете с нас?

Контакти

За повече информация за връзка с нас посетете страницата ни за контакти